Werken bij Itho Daalderop

Toolbox

Welkom bij Itho Daalderop!

Itho Daalderop ontwikkelt, produceert en verkoopt energie-efficiënte oplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, regeltechniek. Al meer dan een eeuw. We zijn een bloeiend Nederlands bedrijf met vestigingen in Schiedam en Tiel en twee kantoren in België. Bij de Itho Daalderop Group werken 350 medewerkers. Onze missie is om mensen gezond en comfortabel te laten wonen en werken. Duurzaam en energiezuinig, maar tegelijkertijd betaalbaar.

Itho Daalderop ontwikkelt en produceert al haar producten in eigen beheer. Het hart van het bedrijf vormen dan ook de medewerkers. Die zijn nieuwsgierig en creatief, technisch uitstekend onderlegd en tegelijk breed geïnteresseerd. Communicatief en coöperatief. En ze hebben hart voor de zaak.

Wij bedienen voornamelijk de Nederlandse markt maar we zijn natuurlijk niet blind voor kansen in het buitenland. We hebben een sterke ambitie om verder door te groeien in België en Europa en hebben wereldwijd nauwe samenwerkingsverbanden.

Technology staat bij Itho Daalderop in hoog aanzien. Wij hebben diverse onderscheidingen voor innovatie op onze naam staan.

Ben jij benieuwd naar een actueel overzicht van onze vacatures? Klik dan hier voor meer informatie. 

Wil je geïnformeerd worden over onze toekomstige vacatures, volg ons dan via Linkedin en/of Facebook of houd de vacaturepagina op onze website in de gaten.

Productiemedewerkers gezocht!